Over Hans van der Hart

Al meer dan twintig jaar werk ik als psycholoog en heb ervaring opgedaan in heel verschillende bedrijven. Ik woon op een zeer gemakkelijk te bereiken plek in het centrum van Amsterdam waar ik ook mensen kan ontvangen. Daar ben ik vlot bereikbaar voor mensen van buiten Amsterdam, zelfs met de auto omdat de ringweg vlakbij is en zich een parkeergarage onder het gebouw bevindt. Daarnaast werk ik op locatie bij bedrijven.

Oorspronkelijk ben ik afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Daarna heb ik Klinische Psychologie gestudeerd en heb ik een opleiding gevolgd als Psychotherapeut. Hierdoor heb ik ook 5 jaar werkervaring opgedaan in de psychiatrie waar ik zowel met kinderen als met volwassenen te maken had. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik mensen of groepen kan helpen zich te verbeteren in hun werk en met hen resultaten behaal. Graag zet ik daarvoor al mijn evaring en kennis in.

Ik coach professionals en leidinggevenden, begeleid topmanagement, geef trainingen en selectie- en loopbaanadviezen. Ook verzorg ik workshops over Coaching. Het coachen van managers en professionals kan zowel individueel als in groepen. Dat kunnen ook bestaande managementteams zijn.

Alles wat me verteld wordt, is strikt vertrouwelijk. Wat ik doorgeef aan een opdrachtgever of werkgever gebeurt pas na overleg en met toestemming van de persoon of groep die ik begeleid.