Sollicitatietraining

Voordat we toekomen aan het oefenen van een gesprek, kan het meeste effect bereikt worden als je enkele huiswerkopdrachten gemaakt hebt. Dat betekent onder meer dat ik je bij de organisatie of afdeling waar je wilt komen werken informatie laat opvragen die we (later) gaan gebruiken bij andere momenten waarop je contact zoekt of krijgt.

Ben je al uitgenodigd voor een gesprek, dan lijkt een gerichte training op het voeren van een dergelijk gesprek relevant. Hierbij kijken we naar zoveel mogelijk aspecten die aan succes kunnen bijdragen. Daaronder vallen ook: spreekstijl en volume van praten, houding, je communicatiestijl in het algemeen, kleding en uiterlijke verzorging. Ook komt aan bod wat voor jou een goede wijze is om zelf vorm of sturing te geven aan het gesprek. Dit verschilt per functie, organisatie en bedrijfscultuur.

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van gespreksduur en locatie. Voor een serie van 5 gesprekken met een gespreksduur van 1 uur en 30 minuten (met bijkomend 20 minuten voor administratie, voorbereiding en dergelijke) - bij mij thuis - reken ik € 987.